Mieszanki smakowe
Specjalistyczne mieszanki smakowe – przyprawowe, ziołowe i aromatyczne stosowane są do serków twarogowych, serków topionych, serów dojrzewających, serów podpuszczkowych oraz wielu innych produktów mleczarskich. Świetnie sprawdzają się również w wyrobach garmażeryjnych, wędlinach, marynatach, zupach i sosach oraz w dressingach i przekąskach.
Nasze mieszanki smakowe to kompozycje w stylu włoskim, francuskim, tureckim i arabskim, ale również w stylu typowo polskich, tradycyjnych smaków.
Wzbogacanie mieszanek smakowych
Mieszanki smakowe mogą być wzbogacane naturalnymi preparatami aromatyzującymi. Dbamy o wysoką jakość produktów poprzez dobór surowców o odpowiedniej czystości mikrobiologicznej i doskonałych walorach smakowo-zapachowych.
Dla naszych klientów komponujemy indywidualne mieszanki smakowe, które uatrakcyjnią gotowy produkt spożywczy, poprawiając jego smak oraz podkreślając charakter i wyrazistość. Tworzymy produkty spełniające oczekiwania najbardziej wymagających odbiorców.